• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
مازندران » اجتماعی

گلایه‌های مردمی از ساخت و ساز‌های غیر مجاز 

حدود ۵۰ درصد افرادی که به دادستانی مراجعه می‌کنند از افزایش ساخت و ساز‌های غیر مجاز گلایه‌مند هستند.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  دادستان رامسر در جلسه پیشگیری و مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز در کتالم، با تاکید بر نظارت مستمر بر ساخت و ساز‌های غیر مجاز گفت: مسئولان و مخصوصا دهیاران در راستای پیشگیری از ساخت و ساز‌های غیر مجاز در داخل و خارج بافت نسبت به پیشگیری و ارسال به موقع گزارش تخلفات اقدام کنند.
 
بهمن سام خانیان افزود: پیشگیری ساخت و ساز‌های غیر مجاز صرفا با فعل مادی نیست بلکه اطلاع رسانی وارسال به موقع گزارشات یکی از عوامل کلیدی در مقابله با این پدیده است.
 
او با تاکید بر اینکه جهاد کشاورزی در مقابله و پیشگیری از ساخت و ساز‌های خارج از بافت اقداماتی انجام داده، اما کافی نیست، بیان داشت: در زمینه اجرای حکم، برابر مقررات قانونی، هزینه‌های اجرای حکم باید از فردی که ساخت و ساز غیر مجاز انجام داده وصول شود و لازمه اجرای حکم وصول هزینه از متخلف است و اذن در شی اذن در لوازم آن است. 
 
دادستان رامسر با تاکید بر فراهم کردن ادوات جهت تخریب ساخت و ساز‌های غیر مجاز درحوزه شهری و روستایی وخارج بافت توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وشهرداری‌ها و سایر ادارات خدمات رسان دارای ادوات گفت: بر اساس تفاهم نامه باید ادارات و نهاد‌های خدمات رسان ادوات لازم را جهت اجرای حکم در اختیار جهاد کشاورزی قرار دهند.
 
سام خانیان افزود: دهیاران وظایف خود را به حوزه روستایی و محدوده طرح هادی قلمداد نکرده و ساخت و ساز‌های خارج از بافت را نیز باید گزارش کنند. 
 
وی تصریح کرد: پلیس ساختمانی و سایر عوامل مجری باید فعال‌تر از گذشته بوده و از پذیرش هر گونه سفارش جهت مماشات با متخلفان خودداری کنند.
 
سام‌خانیان در مورد حفظ حقوق خصوصی در ساخت و ساز‌ها گفت: جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیر مجاز در حال حاضر فقط یک تکلیف اداری قانونی برای متولیان نیست بلکه در بسیاری از موارد حقوق خصوصی افراد و مجاورین را تحت شعاع قرار داده است.
 
دادستان رامسر افزود: بسیاری از مردم از ساخت و ساز‌های غیر مجاز به جهت تعرض به حقوق آنان گلایه دارند و حدود۴۰ تا ۵۰ درصد ملاقات‌های مردمی دفتر دادستانی انتقاد وگزارش از ساخت و ساز‌های غیر مجاز است
 
او ادامه داد: متولیان امر حقوق خصوصی افراد را جدی گرفته وبه چشم در آمد زایی به اینگونه تخلفات که مخل حقوق مسلم مجاورین است ننگریسته و برای احقاق آن به هیچ توصیه‌ای توجه نکنند.
 
وی تاکید کرد: چنانچه پلیس ساختمان وسایر عوامل در بحث تضییع حقوق خصوصی و عمومی در ساخت و ساز‌ها پیگیری نکند علیه آنها اعلام جرم خواهد شد.
 
دادستان رامسر یکی دیگر از آفت‌های ساخت و ساز غیر مجاز را در حوزه حقوق عمومی دانست و ادامه داد: عدم رعایت کاربری مصوب، تراکم وسطح اشغال و عدم رعایت گذر‌های مصوب، عدم توجه به حرائم و نهر‌های سنتی و طبیعی که مجرای آب کشاورزی یا خروجی آب‌های سطحی است، سبب ازدحام، ترافیک، آلودگی‌های صوتی، عدم رعایت ضوابط بهداشتی، عدم امکان تردد خودرو‌های خدمات رسان و اخلال در آبرسانی و خروج آب‌های سطحی و مشکلات عدیده‌ای در حوزه فاضلاب و عوارض ناشی از آن شده است.
 
بهمن سام در ادامه افزود: در بسیاری از روستا‌ها به میزان ساخت و ساز‌هایی که صورت گرفته خدمات متناسب داده نشده است و سرانه ساخت و ساز از جمله سرانه تفریحی، بهداشتی و آموزشی، زیر ساختی، فضای سبز در هر قسمتی باید تعیین شود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)